pop

Mabes – Keeping the noise down

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var i fjol som den brittiska sångerskan Mabes debuterade och släppte en flod av hyllade singlar, samt albumet Wait & See. Nu är det nytt år och Mabes ligger inte på latsidan. Här är hon aktuell med singeln Keeping the noise down som du är första smakprovet från hennes kommande EP som släpps senare i vår.

Keeping the noise down bjuder sångerskan oss på gitarrbaserad singer-songwriterpop med behaglig känsla och arrangemang där sångerskan sjunger om att inte riktigt passa in i sociala sammanhang.

Mabes utvecklar sina tankar kring låten för bloggen:

“Låten fångar ett minne från en hemmafest jag var på. Jag kände inte så många, och ju mer kallprat det blev, desto mer stel och osäker blev jag. Så, jag började dricka mer, i hopp om att släppa loss, men jag var på en annan våglängd än de andra på festen, så det slutade med att jag låste in mig på toaletten för att jag kände mig så malplacerad. Jag började undra om det fanns någon annan i huset som “låtsades ha kul” för att passa in. Kanske det kan vara en motsvarighet till livet rent generellt också, att stå ut med obekväma situationer bara för att “passa in”. Jag har faktiskt lärt mig att det passar mig bättre att inte vara på fester, och att det är okej!”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.