Det var 2018 som Julia Viktoria senast släppte en egen singel, efter det har hon bland annat varit gästsångerska på singeln 3AM med Landis. Men nu under våren 2020 är det dags för sångerskan att släppa tre nya låtar. Först ut är R&B-poplåten I don’t wanna be forgotten som handlar om tankarna efter att ha gjort slut.

Om singeln berättar Julia för bloggen:

I don’t wanna be forgotten är så mycket mer än en låt för mig, det är inte bara text och sång. Det handlar om en tung och tuff period, inte bara i mitt liv utan även i mitt ex liv. Det är någonting vi delar tillsammans, ett kapitel ur våra liv. Och det är allt utom sorgligt och tungt för mig nu, även om det var det tidigare. Jag kan se tillbaka på det som någonting vackert vi hade.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.