pop

Pelle Ekerstam – Kom vi går

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det är dags för Pelle Ekerstam att följa upp singeln Det som hände mig var du som han framförde tillsammans med Lisa Miskovsky och som släpptes i Januari. Nya singeln heter Kom vi går och är en hyllningssång till våren och släpptes lägligt till vårdagjämningen.

Pelle berättar för bloggen:

“Man kan säga vad man vill om mörkret som råder här uppe i Norden större delen av året. De långa slaskiga vintrarna som skulle kunna ta kål på vem som helst som vi tålmodigt uthärdar år efter år. Men ibland kan jag tycka att det är värt det när våren till slut kommer. När känslor, tankar och planer som gått i ide under vintern helt plötsligt blommar upp och spirar igen. När allt börjar om och vi på något vis föds på nytt.”

Resultatet är ett stycke lysande svensk pop som hamnar i samma fack som Mauro Scocco och Uno Svenningsson skulle jag säga. Du hör låten här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.