För alla som uppskattar mer minimalistisk elektronisk musik, så kan singel Stupid med den norske artisten Jon Olav passa som handsken. Jon har bland annat jämfört med James Blake och det är ganska förståligt när du här hör nya singeln.

Nordiska Favoriter

Stupid handlar om att vara rädd inför ett förhållande och att kunna erkänna det för sig själv. Med mörk rytmisk produktion skapar i alla fall Jon skön stämning på singeln.

Till Stupid har Jon även spelat in en sängkammarvideo. Inte en sådan video, men en video som är inspelad i sovrummet och som ändå passar till låten.

Kolla in:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011