pop

Not Lars + Planet R – Forever and ever

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

För några veckor sedan kunde du höra singeln The saddest summer med Planet R här i bloggen. Den låten var producerad tillsammans med just Not Lars. Nu är Not Lars i sin tur aktuell med EP:n Forest Beach Machine på vilken han göra en duett med just Planet R. Resultatet heter Forever and ever och är en härligt drömliknande synthpoplåt som verkligen klickar i alla de där nostalgiska boxarna som jag uppskattar.

Om låten berättar Not Lars för bloggen:

“I samma veva som jag höll på att hjälpa Planet R producera nya spår körde jag själv fast med denna låt. Jag hade en ljudbild jag verkligen gillande men med en skitfånig text och sånginsats som passade bäst i papperskorgen. Då jag märkte att jag och Louise Marchione hade många gemensamma åsikter om produktion och känsla i låtar bad jag henne om hjälp. Tillsammans skrev vi en text där fokus var en nostalgisk känsla snarare än en konkret story. I grund och botten är det dock en kärlekshistoria mellan en människa och något icke mänskligt, om längtan och faschination.”

Du hör resultatet här i bloggen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.