För några veckor sedan kunde du höra singeln The saddest summer med Planet R här i bloggen. Den låten var producerad tillsammans med just Not Lars. Nu är Not Lars i sin tur aktuell med EP:n Forest Beach Machine på vilken han göra en duett med just Planet R. Resultatet heter Forever and ever och är en härligt drömliknande synthpoplåt som verkligen klickar i alla de där nostalgiska boxarna som jag uppskattar.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar Not Lars för bloggen:

”I samma veva som jag höll på att hjälpa Planet R producera nya spår körde jag själv fast med denna låt. Jag hade en ljudbild jag verkligen gillande men med en skitfånig text och sånginsats som passade bäst i papperskorgen. Då jag märkte att jag och Louise Marchione hade många gemensamma åsikter om produktion och känsla i låtar bad jag henne om hjälp. Tillsammans skrev vi en text där fokus var en nostalgisk känsla snarare än en konkret story. I grund och botten är det dock en kärlekshistoria mellan en människa och något icke mänskligt, om längtan och faschination.”

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011