Not Lars + Planet R – Forever and ever

För några veckor sedan kunde du höra singeln The saddest summer med Planet R här i bloggen. Den låten var producerad tillsammans med just Not Lars. Nu är Not Lars i sin tur aktuell med EP:n Forest Beach Machine på vilken han göra en duett med just Planet R. Resultatet heter Forever and ever och är en härligt drömliknande synthpoplåt som verkligen klickar i alla de där nostalgiska boxarna som jag uppskattar.

Om låten berättar Not Lars för bloggen:

“I samma veva som jag höll på att hjälpa Planet R producera nya spår körde jag själv fast med denna låt. Jag hade en ljudbild jag verkligen gillande men med en skitfånig text och sånginsats som passade bäst i papperskorgen. Då jag märkte att jag och Louise Marchione hade många gemensamma åsikter om produktion och känsla i låtar bad jag henne om hjälp. Tillsammans skrev vi en text där fokus var en nostalgisk känsla snarare än en konkret story. I grund och botten är det dock en kärlekshistoria mellan en människa och något icke mänskligt, om längtan och faschination.”

Du hör resultatet här i bloggen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Not Lars + Planet R – Forever and ever" A few seconds ago

Comments are closed.