Benji Brown är en 21-årig sångare från London som för fem år sedan började ladda upp covers på Instagram och YouTube. Nu är det dags för Bejni att släppa debutsingeln Déjà vu.

Singeln är skriven tillsammans med Ben Stancombe och erbjuder en soft och behaglig R&B-poplåt som kryddats med en stark melodi som fick det hela att kännas som en hit. Om singeln berättar Benji.

Déjà vu is about being in an on/off relationship which turns very toxic. The opening lyrics ‘I’ve been doing fine without you, I know how to, so what about you’ states that I’ve learnt to live without this person and attempt to find something new, but I just keep getting pulled back. Just as the chorus says ‘I just wanna be someone to you’”

Déjà vu är första i en rad singlar som Benji släpper under året, så gillar du det du hör, så finns det mer från den den kom ifrån.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.