Cecilia Kallin är tillbaka med ännu en upplyftande poplåt. Med inspiration från 90-talets singer-songwriter-poplåtar signerade artister som Lene Marlin och Natalie Imbruglia släpper den före detta Timoteij-sångerskan singeln Heaven.

Singeln är skönt medryckande och ger verkligen en lättsam känsla, precis som om alla bekymmer var som bortblåsta. Heaven är skriven av Cecilia tillsammans med Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias, som även producerat låten.

”Det känns fantastiskt att släppa ny musik igen. Vi har försökt få fram det genuina och lättsamma på samma gång, jag tror att det behövs i mediabruset. Idag ska mycket vara “svårt”, och jag vill att mina nya låtar ska vara en motpol till det.”

Cecilia Kallin

Till låten har de även spelat in en musikvideo i Paris där du kan följa med sångerskan på en vandring igenom romantikens huvudstad.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.