Cecilia Kallin är tillbaka med ännu en upplyftande poplåt. Med inspiration från 90-talets singer-songwriter-poplåtar signerade artister som Lene Marlin och Natalie Imbruglia släpper den före detta Timoteij-sångerskan singeln Heaven.

Apple Music Svensk Pop

Singeln är skönt medryckande och ger verkligen en lättsam känsla, precis som om alla bekymmer var som bortblåsta. Heaven är skriven av Cecilia tillsammans med Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias, som även producerat låten.

”Det känns fantastiskt att släppa ny musik igen. Vi har försökt få fram det genuina och lättsamma på samma gång, jag tror att det behövs i mediabruset. Idag ska mycket vara “svårt”, och jag vill att mina nya låtar ska vara en motpol till det.”

Cecilia Kallin

Till låten har de även spelat in en musikvideo i Paris där du kan följa med sångerskan på en vandring igenom romantikens huvudstad.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.