pop

Loving Caliber – It should have been you

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Örebro-trion Loving Caliber består av syskonen Michael och Linda Stenmark samt Anders Lystell. De fick bland annat en enorm hit med singeln Faster car 2016 och har sedan dess släppt en herrans massa låtar och album, där Magical blev den senaste som släpptes 2018.

Nu är det dags att ladda inför ytterligare ett album och med It should have been you släpper de första smakprovet från det. Här bjuder trion på singer-songwriterpop där Michael sjunger om känslorna när man träffar någon speciell. Låten utgår från en akustisk öppning med gitarr, för att växa till en större och mer upplyftande känsla i produktionen.

Loving Caliber berättar:

“I höstas bestämde vi oss för att börja skriva på en ny skiva. Det är över två år sen senast och vi är väldigt taggade på att släppa ny musik. It should have been you var en av de första vi skrev och vi kände alla att den hade något särskilt. Många kan nog relatera till känslan av att ha träffat någon oerhört speciell, men omständigheterna gör att det helt enkelt inte går, även om känslorna säger annorlunda.Vi gillar hur texten får ta plats, hur arrangemanget får ackompanjera och växa under låtens gång. Det var en grym känsla att spela in den och stämningen i studion var magisk.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.