pop

Simon Alexander – Rain

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Simon Alexander från Göteborg har nu släppt EP:n In The Rust. Från det kan du här lyssna på sista spåret Rain. Låten börjar avskalat och snyggt för att sedan bygga upp till ens stark pop/rocklåt med bra melodi och produktion. Framförallt är det imponerande att uppleva Simons röstomfång hur det går från det mjuka till det starka.

Om EP:n i sig berättar Simon:

“In the Rust har tagit flera år att färdigställa, från första idéerna till sin slutliga form. Under dessa år så har det hänt otroligt mycket i mitt liv, och kanske mer än någonsin har jag känt det som att livet är i rörelse. Så denna EP:ns fyra låtar, som alla är väldigt personliga för mig, beskriver de rörelser och förändringar som kan ske under livets gång och hur dessa i sin tur kan beröra hela ens varande. För vi går alla igenom förändringar under livet;
Man kan våga gå in i en relation med någon, se tillbaka på gamla vänskaper, eller oroa sig över framtida skeenden som ligger bortom ens kontroll.

In the Rust är för mig en sammanfattning av allt det där. Allt det bra, allt det dåliga, och allt där emellan etsar sig fast i livets olika kapitel, och tillsammans berättar det historien om en själv. Likt hur en gammal vattenkvarn blir sliten och nedgången med tiden, men hjulet fortsätter snurra.
Jag tycker det vackert hur varje berättelse har sin historia, och jag hoppas att mina berättelser kan hjälpa människor acceptera sina.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.