Jubla är senaste singeln med Andrea Lundquist från Östersund. Nya singeln handlar om att tappa bort sig själv när man blir utsatt för massa falska rykten i en liten stad, men att inte låta andra människors missunnsamhet, trångsynthet och elakhet komma åt en. -Att man kan låta dom hålla på hur mycket dom vill, och istället sträcka upp långfingret i luften och bara göra sin egen grej. 

Popmuzik Lover Patreon

Jubla ger oss än en gång en stark poplåt med sångerskan. Bra text och produktion som både innehåller skön rytm och melodi gör låten till ännu en hit för sångerskan och ett givet inslag i våra spellistor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011