Dags för en debutant att stiga in på scenen här hos Popmuzik. Det är den 27-årige sångaren Amskøld som just nu studerar på Musikmakarna i Örnsköldsvik och som här släpper singeln Standby. Låten beskriver de första stadiet i en relation, där det finns kemi mellan personerna men man vet inte riktigt vad det kan betyda. Man behöver den där bekräftelsen från den andre för att våga fortsätta eller om det är dags att gå vidare.

Följ på Apple Music

Låten i sig växer snyggt i refrängen och här får vi verkligen uppleva Amskølds starka och uttrycksfulla röst. Det är välgjord pop som förtjänar sin plats på topplistorna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.