Steps – It’s the way you make me feel

Den äppelkäcka popgruppen Steps må ha blivit mest kända för deras cover av Bee Gees Tragedy 1998. Inte så konstigt kanske, för det är en lysande version av bröderna Gibbs klassiker, och på gayklubbarna gjorde vi dansstegen som visades upp i videon och även som dansinstruktion i singelomslaget. Jupp, de tänkte verkligen på allt de där Steps.

För mig kommer Steps alltid vara som bäst när de framför den Jörgen Elofsson-skrivna poplåten It’s the way you make me feel. Det är Cheiron-pop när den är som bäst och faktiskt den första singeln med Steps som inte var producerad av Pete Waterman. Det var Elofsson tillsammans med David Kreuger som stod för rattarna och spakarna denna gång.

It’s the way you make me feel blev ännu en hit för Steps och hamnade på andraplats på den brittiska singellistan där den stannade inder 11 veckor.

Videon är likt många andra videor av Steps baserad på olika filmer. Denna gång är det Farligt Begär med Glenn Close, John Malkovich och Michelle Pfeiffer i huvudrollerna, som får stå som grund till It’s the way you make me feel. Videon är minst lika lysande som låten.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Steps – It’s the way you make me feel" A few seconds ago

Comments are closed.