ROE är en 20-årig musiker från Derry på Irland som i passet heter Roisin Donald. Under de senaste åren har ROE haft succéer med singlar som Girls och Wasted.Patient.Thinking. och fick bland annat pris som Best Emerging Artist 2018 under Northern Ireland Music Prize. Senaste året har hon även varit uppvärmer till bland annat Snow Patrol, Kodaline och Robbie Williams så helt klart en artist som har bra momentum just nu.

POPMUZIK LOVER 2

Här är ROE aktuell med indie-elektrosingeln Look who’s on TV. En låt som börjar avskalat tillsammans med en gitarr, för att sedan explodera ut i något mer upplyftande och energifyllt.

Du hör låten här nedan:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011