pop

Josefine Landelius – Breathe

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter singlar som bland annat Home, Who’s to say och Mariette är det nu äntligen dags för Josefine Landelius att släppa debut-EP:n Breathe. På EP:n samlar hon sina tidigare släppta fyra låtar samt bjuder på en ny i form av titelspåret som du kan höra här i bloggen.

Breathe är en ballad som börjar försiktigt till ett ensamt piano tillsammans med sångerskans röst. Här sjunger Josefine om otillräcklighet och självrespekt medan låten snyggt sväller upp till en mer storslagen produktionen. En låt som verkligen visar Josefines röstförmåga och känsla för att bygga upp stämningen.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Det har tagit lång tid för mig att arbeta med Breathe även om jag har haft en tydlig ljudbild redan från start. Eftersom låten har en stor personlig betydelse för mig så har det därför fått ta sin tid att bearbeta den och låtens egentliga mening. Producenten Teodor Wolgers har hjälpt mig att få fram den magi och känsla jag hela tiden eftersträvat. Jag är väldigt stolt över resultatet och hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som jag gör.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.