René Miller är en singer-songwriter från Tyskland som inspirerats av artister som Ed Sheeran, Shawn Mendes, Charlie Puth och LAUV. Han här här aktuell med den emotionella pianoballaden Silence som handlar om två personer som hittar varandra i en period mär de både behöver en axel att gråta på. Att inte få behöva förklara för mycket, men att få ha någon som man kan få vara tyst tillsammans med.

Popmuzik in Dolby Atmos

Låten är skriven av sångaren (som även skrivit en hel del låtar till andra artister igenom åren) tillsammans med Sasha Rangas, Stefan van Leijsen och Galyen Tenhaeff. Under 2020 kommer René Miller även att släppa sitt debutalbum, så håll utkik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.