Marta Pettersson och Erika Ahlström är tillbaka. Nya singeln med deras popduo I Am Karate heter 17. Här bjuds vi på lekfull pop om att vara ung och naiv när det kommer till kärlek. Antar att vi alla har varit där, när känslorna för DEN personen blir för stora. Samtidigt, ibland är man kär och naiv även när man är äldre…

“Vi ville göra en låt som kändes som en berättelse med olika kapitel och en handling som man skulle kunna följa och höra till och med i musiken – inte bara i låttexten. Vi skriver alltid låtar som vi känner att vi kan relatera till och vi är väldigt stolta över 17 och historien den berättar. Vi är definitivt inte 17 och kära i en idiot längre, hehe, men vi vet definitivt hur det känns fortfarande, och vi ville göra en låt som är förstående och kan ge styrka till en person som går igenom något liknande.”

Singeln är fjärde smakprovet från duons kommande debutalbum som släpps under våren.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.