pop

LOVA – Jealous of my friends

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ja men nu är det äntligen dags för LOVA att följa upp EP:n A Gentleman’s Guide från i höstas, som bland annat innehöll singeln Daddy issues och My name isn’t. Nya singeln heter Jealous of my friends och är ett stycke lysande pop från sångerskan, där hon är avundsjuk på de som vågar ge sig hän åt kärleken. Allt till en läcker rytmisk och avskalad pop-produktin.
Om singeln berättar LOVA – direkt översatt från den engelska pressreleasen.

Jealous of my friends är den första låten som kommer att beröra ämnet kärlek. I fem år har jag undvikit allt som har med kärlek att göra. Jag lurade mig själv att tänka att jag var bättre utan det – mest på grund av rädsla. Tanken på att vara beroende av någon och den personen vara beroende av mig och samtidigt veta att man kan förlora allt i nästa sekund.
Jag skrev låten när mer eller mindre alla mina vänner var i relationer. Jag såg mina vänner vara förälskade och vara de lyckligaste de någonsin varit. Självklart var jag superglad för dem, men jag fann också att jag var avundsjuk. Jag var avundsjuk på att de våga ge kärleken en chans. Jag vet fortfarande inte om det finns ännu, men att skriva om det är definitivt ett steg i rätt riktning. Jag hoppas att det här året kan bli året då jag ger en del av mig själv till någon annan.”

Jealous of my friends är skriven av sångerskan tillsammans med Elias Näslin och Hilda Stenmalm.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.