pop

Klara Andén – Reflekterande men aldrig skör

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var i våras vi senast hörde från Klara Andén när hon släppte singeln Det räcker. Sedan nu under hösten flyttade Klara in i ett kollektiv tillsammans med sju andra musiker för att kunna utvecklas och släppa mer material i allt snabbare takt. Så det betyder att vi lär höra mer av sångerskan under året här.

Årets första singel med Klara heter Reflekterande men aldrig skör som är en Maggio-doftande poplåt med skön rytm och bra melodi. Så ja, det känns som Klara börjar på hög nivå i år skulle man kunna säga.

Om Reflekterande men aldrig skör berättar sångerskan:

”Låten skrevs i ett kör, från början till slut, på ett par timmar i somras. Jag lyckades sätta fingret på något som har legat och gnagt i mig länge så den var verkligen skön att skriva. Det är en sådan låt som jag utvecklades som person av att skriva eftersom jag insåg saker om mig själv när jag skrev den. För mig handlar den om att våga visa sig skör, att våga behöva och vilja behövas. Sådant man blir påmind om när man hamnar i en svår period i livet”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.