pop

Donika Nimani – Smuts

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Donika Nimani släpper årets första singel och följer upp Everyday från i höstas med Smuts. Här får vi en låt om svek och ett uppbrott som klätts i en snygg rytmisk och avskalad produktion. Det är naket och uppriktigt, med verkligen fingret på känslorna.

Om Smuts berättar Donika:

“Både textmässigt och produktionsmässigt så är detta min naknaste låt hittills. Smuts handlar om ett svek, som leder till ett uppbrott. Men ett uppbrott sker inte bara med en person, det sker även med personens familj och vänner. Det finns något väldigt skört i detta.

Men låten handlar även om att man måste fixa sig själv och trösta sig själv i det här sveket, i den här sorgen. Om någon annan förstör din tillit till kärlek, så måste man själv bygga upp sin egna tillit igen. Ingen ny partner kommer att kunna lösa det – du måste lösa det själv.”

Smuts är skriven av Donika tillsammans med Oliver Björkvall, Calle Johansson och Fredrik Blom, samt att låten är producerad av Anton Engdahl

Under våren får vi fler låtar med sångerskan, samt en hel EP. Så håll utkik.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
       
    Bli en pop-hjälte!
Genom Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik, så fler kan upptäckas i bloggen.
-Tack så mycket!

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.