Big Fox – Beast

Beast är femte singeln från Big Fox kommande album See How The Light Falls som släpps den 20:e Mars. Låten handlar i grunden om kontroll. Hur man rättfärdiga våld för att behålla kontrollen och skapa ordning.

”Vi är ofta så bra på att rationellt förklara och rättfärdiga våra handlingar att vi till slut övertygar oss själva om att vi inte hade något annat val. Kanske hade vi inte det. Men hjärtat glömmer aldrig blicken hos den som vi har förrått. Hjärtat glömmer aldrig. Jag tvekade länge på om det gick att skriva den här låten. Slutföra den. Balansera den. Det var så skört. Tippade så lätt över. Men det var som att den ville bli till. Behövde det. Ibland kanske också det svåra behöver sin popkostym.”

Beast är producerad av Tom Malmros. Hela låten känns både drömliknande och skönt luftig, trots den ganska tunga handlingen. Videon är skapad av Anna Brånhede och Charlotta Perers och du ser resultatet här i bloggen.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Big Fox – Beast" A few seconds ago

Comments are closed.