Over it är senaste singeln med den Köpenhamn-baserade sångerskan Blondage. Bakom artistnamnet hittar vi Pernille Smith-Sivertsen och hon kommer släppa sin andra EP I Love Music under Februari. Från den EP:n har vi redan kunnat höra låtarna Breakfast in my bed samt Juice.

Nya singeln är en lekfull och rytmisk poplåt som handlar om dagens kvinnor som jagar perfektion och uppmärksamhet. Till den har sångerskan spelat in en video som hon berättar mer om här:

”Jag ville imitera en klassisk sminkhandledning för att jag först och främst tycker att det är ett väldigt fascinerande fenomen, och för det andra säger det något om vårt behov av att visa upp oss själva och skörda andras beundran. Det är helt mänskligt och jag deltar i spelet själv, men sociala medier har gjort det möjligt att göda våra egon i en utsträckning som också är extremt störande och ärligt talat ganska läskig. Videon balanserar det polerade och makabra. Jag har börjat redigera mina videor själv, vilket gör processen ännu mer intim och slutresultatet väldigt ärligt och personligt.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.