Kontakt

Hej.

Popmuzik (tidigare Being Blogged) är en musikblogg som med nyfikenhet och stor kärlek till musik tipsar främst om nya låtar, men även om album och EP. Bloggen är öppensinnig till all musik och kan skriva om allt från låten alla ”ska” lyssna på just nu, till det mest kommersiella och banala. Så länge det är en bra poplåt är vi på.
Artister som är extra spännande intervjuar vi gärna. Så mer eller mindre varje vecka hittar ni nya intervjuer med intressanta artister här hos Popmuzik.

Vi tar mer än gärna emot tips på ny musik att presentera i bloggen.
Du skickar smidigast in musiktips via SubmitHub , eller via mail .
(Ha gärna med en presentation, länk till bild / omslag och sociala medier så blir det enklast).

Tänk dock på att det kommer in väldigt många tips till redaktionen varje dag. Att vi inte väljer just din låt betyder inte att den är sämre, det handlar om att vi inte mäktar med att skriva om allt.

Vill du kontakta bloggen i andra ärenden som samarbeten, intervjuer, premiärer eller liknande?
Då skickar du ett mail till Johan Alexed .

Hjälp oss hjälpa de som älskar musik.
Då Popmuzik är en fristående privatägd hobbyblogg med höga ambitioner har vi tyvärr inte den ekonomiska styrka som de stora mediekoncernerna. Vill du skänka ett bidra till bloggen är du mer än välkommen att göra det via länken nedan.

Medan du ändå är här kan vi tipsa om tre andra sätt att hålla koll på bloggen:
Facebook
Twitter
Instagram

Great-Britain-Flag-great-britain-13511748-1920-1200

Hello.

We love new pop music, and appreciate all the tips we get.
Do you have a band, singing by yourself, or is promoting a band that you would like us to at least listen too, then you can submit that though SubmitHub .
Just don’t forget to include a presentation of the band/ song, a link to a photo and/ or cover art plus link to social media.

Follow musikbloggar.info