Med singeln Nothing can stop us now släpper den London-baserade och Kiev-födda sångerskan Boba K sin andra singel. Debuten hette What she’s like och var en vemodig poplåt till ett skönt klubb-beat. Nu är vemodet kvar, men beatsen är varmare och helheten mer somrig. Den nya låten är producerad av Emanuel Olsson tillsammans med Wez Clarke, och Boba K pendlar mellan London och Stockholm för att skapa hits till sin kommande EP. Var är inte en bättre plats för att skapa hits än just Sverige, där vi ändå har svart bälte i just det.

Nordiska Favoriter

-Låten handlar om den nya generationen, om unga modiga hjärtan som vill utforska livet och leva det fullt ut. Inget kan stoppa oss från att uppnå allt vi vill, säger Boba K.

Boba K
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011