Man kan ju tro att vi dammsugit Sverige på snygga popkillar med soulig röst. Men så är det alltså inte.
Nykomlingen denna vecka är 19-årige Stockholmskisen Juliander som debuterar med singeln Same Moon. Låten är ju vemodigt fin och handlar om att hålla liv i ett långdistansförhållande. Det är just det Same Moon betyder. Vi ser på samma måne men är inte tillsammans. Fin metafor, som det heter. Låten är skriven av Juliander och producerad av Christian Walz och Jones.
Sedan ska det tilläggas att det kanske inte är en låt som får dig att känna att ”wow, detta sticker ut och känns nyskapande”. But then again, hur många låtar gör det? Det är ändå lovande och känns som man vill ge unge herr hunk-Juliander en chans eller två.

Favoriter Apple Music

Juliander berättar om singeln här:
Jag började skriva låtar själv för ungefär 2 år sedan. Alla små och stora steg jag har tagit i livet, snart 20 år, har lagt grunden för detta. Det känns overkligt på något sätt, men så rätt! Jag skrev en låt i mitt pojkrum för att ventilera mina känslor kring en historia som verkligen berört mig. Att den låten nu är min första singel och finns tillgänglig för allas öron, själar och hjärtan, känns magiskt. Riktigt magiskt. Same Moon är min första singel och jag älskar den! Det här är bara början.

Juliander
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011