Hampus Nessvold drog till huvudstaden från Småländska Värnamo. Där blev han ett namn för P3-generationen med program som 22 kvadrat och nu senast sommarprogrammet Zia med Nessvold i P3. Till allt detta har Hampus alltid jobbat för att bekämpa den tröttsamma och stereotypiska mansnormen. Bland annat genom organisationen Fatta Man, samt nu senaste med boken Ta det som en man där Hampus skriver av sig om manlighet som inte betyder att man behöver dricka aceton och torka sig med taggtråd för att vara en riktig man. Män ska även kunna gråta ut och visa känslor.

POPMUZIK LOVER 2

Till denna bok har Hampus nu släppt en EP med 7 låtar som ska utgöra soundtracket till boken. Två av låtarna: Thinking out loud och Harder faster har vi redan hört som singlar sedan tidigare. Då återstår tre korta instrumentala mellanspår samt två sånger.
Bäst blir det helt klart på titelspåret. En pampig refräng som förstärks med ett sjukt snyggt stråkarrangemang som får ordet överproducerat att kännas så litet.
Som en sucker för temaalbum gillar idén med EP:n. Att som åsiktsmaskin vilja förändra och med det göra det på mer än en plattform. Att kunna läsa boken och även lyssna på musiken för att få ytterligare en nivå på upplevelsen.
Om inget så talar det om vilken otroligt driven och framförallt begåvad man Hampus är.

Hampus Nessvold
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
7 / 10

Hampus Nessvold fortsätter visa vilken kreativ man han är igenom att släppa ett soundtrack till sin bok Ta det som en man.

  • User Ratings (1 Votes) 10
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011