Detta är tredje gången jag ser The xx. Jag har fortfarande samma problem med bandet. De är förbannat tråkiga live. Även om de denna gång har ett bra album i bagaget med I See You så blir det fortfarande ganska ointressanta. Det gungar sakta men säkert framåt och är väl i sig lite småmysigt så, men det lyfter aldrig. I alla fall inte för mig. Resten av Way Out West-publiken och The xx verkar ha en speciell kärleksrelation till varandra. Det är i och för sig fint. Själv hade jag hoppats att gruppen med det nya albumet skulle lyfta en smula även för mig, men tyvärr. Inte ens en stor fägstark pride-flagga får mig att tända till. The xx är fortfarande ett säkert sömnpiller för min del, och just ikväll känner jag mig ensam i att tycka så.



Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011