Har jag ett guilty pleasure inom musik så skulle det vara Steps.
Nu är jag inte direkt den som skäms för min ”dåliga” musiksmak, så jag kan väl stolt säga att jag tycker kvintettens cover av Bee Gee’s Tragedy är fantastisk, att jag bara älskar hur deras version av Diana Ross (och Bee Gee’s) Chain Reaction liksom börjar på toppen och arbetar sig uppåt, samt att den Jörgen Elofsson-skriva singeln It’s the way you make me feel är en av det tidiga 00-talets bättre låtar.

Skicka in din musik

När Steps nu är tillbaka efter två uppbrott är det som inget hänt sedan Buzz från 2000. Vi får deras bitterljuva poplåtar som gjorde dem kända från början. Det är inget försök att göra något nytt eller hitta ett Steps 3.0. Nej, varför skulle de? Det är ju precis detta vi Steps-fans vill höra. Glättigt, vemodigt, dansant och poptastic. Framförallt kan det vara skönt att bara få höra färgsprakande pop när allt annat ska vara så överarbetat coolt i sin mix av R&B och elektro.

Extra plus för att bandet än en gång håller ABBA-fanan högre än många andra och grävt fram Story of a Heart med BAO och Helen Sjöholm som en av skivans covers.

Steps
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
7 / 10

Vi får vad vi förväntar oss av Steps, och det är faktiskt i detta fallet oerhört skönt.

  • User Ratings (0 Votes) 0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011