Trenderna på Facebook tar sig ibland väldigt konstiga vägar.
Hälla isvatten över sig, göra plankan på olika ställen och lägga upp bildbevis, kopiera in en färdigskriven status från någon, eller tävlingen ”den som sprider flest politiska lögner vinner”.
Själv tycker jag det kan vara kul med saker som har med musik att göra. Som när Fredrik Virtanen på Aftonbladet gjorde en Spotify-spellista med 200 låtar som enligt honom var 5-plus. Det var kul och kreativt att följa och skapa min egna, samt att jag hittade massa bra musik bland vänners spellistor där.

Nordiska Favoriter


(Saknas några låtar då en del försvunnit sedan den gjordes 2012)

Denna vecka listar folk nio konserter de sett samt lägger till en de INTE sett, och så ska folk gissa vilken det är.
Lite som: Vilken mat tror du jag INTE gillar av dessa, eller vilka könsjukdomar har jag INTE haft av dessa?
Ska jag vara ärlig så är nog detta veckans årets största Who gives a fuck?
Själv har jag inte sett Michael Jackson. Det är väl den artist som ändå varit i Sverige några gånger som jag kunde / borde ha sett innan han gick bort. Men bortsett från honom så har jag väl hunnit med de jag själv tycker är intressanta och viktiga, av de som fortfarande är aktiva som artister.

Så, det var väl enkelt. Ingen lista, bara informationen om en artist jag inte sett. Även om det i sig kanske var – liksom listorna på Facebook – otroligt ointressant.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011