Premiär i Being Blogged NYDen norske producenten Henry Land släpper idag singeln Tainted som framförs av Jenny. Riktigt skön klubbsingel med poppig känsla.
Henry berättar:

Popmuzik Podcast

Tainted gjordes ett par månader efter min första singel Runaway släpptes. Efter att ha tillbringat en tids arbete på ett beat besökte jag min vän Leif Inge Fosen i hans studio i Oslo. Vi började prata om ämnen att skriva om och hamnade i en diskussion om hur kärleken kan känna så manisk ibland. Varför vi blir svartsjuka och sånt. Om du har varit tillsammans och involverad med en person som har en galen syn på kärlek och många narcissistiska drag, du vet vad jag talar om. Tainted handlar om det ögonblicket du äntligen kommit till insikt att du måste ta dig ifrån det förhållandet.
Jenny introducerades till oss via mitt skivbolag MTG Music och anslöt senare i studion och vi började öva på texterna och spela in. Hon har sjungit länge med Oslo Soul Children, en kör som signade till MTG Music. Jag är verkligen glad över att vi fick arbeta tillsammans, hon är en grym sångerska!

Henry Land
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011