Borlänge-duon NORAK är tillbaka med singeln No Halo , en låt som visar upp en mer klubborienterad sida av duon som består av Aron Klarström och Marika Ploman .
Här berättar Marika om bakgrunden till låten:
”Ibland finner man sig kompromissa med den man verkligen är för att passa någon annans föreställning om en. Eller i alla fall, jag fann att jag gjorde det och kände att den jag är, själva kärnan av vem jag är, var på något vis en besvikelse för personen jag tyckte om. Det var inte förrän vår historia var slut som jag insåg just hur mycket jag hade varit villig att ändra mig för att passa fel persons ideal. Genom att skriva No Halo fick jag en möjlighet att sätta ord på min sida av berättelsen, och samtidigt en påminnelse till mig själv att det inte är värt att tappa bort vem man är för ett förhållande.”

Favoriter Apple Music

NORAK
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011