Baula är en isländsk/svensk duo baserad i Göteborg som består av Karolina och Ísak . Duon blev till under 2015 och de släppte sin debutsingel Don’t Bother under våren 2016, en låt bestående av en vacker pianomelodi med inslag av trumpet. Nu är Baula tillbaka med nya låten Just Like Yesterday .

DOLBY ATMOS

Med Just Like Yesterday levererar Baula lite mer upptempo än tidigare och med större fokus på trummor och elgitarr. I nya låten får vi precis som i debutsingeln höra sångerskan Karolinas vackra röst och låten är otroligt skön att lyssna på. Lägg duon Baula på minnet och håll utkik efter nya släpp senare i år.

Lyssna kan du göra via Soundcloud nedan!

Baula
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011