Premiär i Being Blogged NYDen Oslo-baserade singer-songwritern Alexander Augusti släpper den 8:e December sin debut-EP The Beginning . Låtarna är skapade tillsammans med producenten Rudi Hallisen , och första smakprovet av denna samling med låtar är Let’s be one som har premiär hos Popmuzik idag. Alexander berättar om låten:
Let’s Be One handlar om att inte bara älska sina nära och kära. Utan att se den store bilden och att det finns många människor i hela världen som är i behöv av kärlek.
Vi måste inse att vi är ett och måste göra världen till en bättre plats.”

Svensk Pop Apple Music

Alexander Augusti
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011