EPs som går i genren elektronisk pop tycks det krylla av just nu. För att verkligen gå hem måste därför varje låt vara något alldeles extra annars är det lätt att de antingen glöms bort eller inte får så mycket uppmärksamhet.
Den kanadensiska artisten [SEBELL] bjuder oss på 6 låtar i sin debut-ep som går under samma namn som hans artistnamn. Om man gillar soft elektronisk pop går det hem, men jag kan inte annat än tycka att det blir lite tråkigt med ungefär samma melodier genom hela EPn. Det känns helt enkelt som att det är något som fattas. Absolut, låtarna passar perfekt som bakgrundsmusik till att tagga ner eller för att lyssna på samtidigt som man gör alla sina vardagliga saker. Dessvärre är det ingen av låtarna som har ett wow i sig och det är inte något som jag skulle lägga all koncentration på och bara lyssna för lyssnandets skull. Sammanfattningsvis, EP:n passar utmärkt som bakgrundsmusik en lugn dag men saknar det där lilla extra.

Följ på Apple Music

[SEBELL]
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
6 / 10

[SEBELL] bjuder på soft elektronisk pop i sitt debutalbum som funkar bra som bakgrundsmusik en lugn dag.

  • User Ratings (0 Votes) 0
DOLBY ATMOS
Share.

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011