Premiär i Being Blogged NYYou Can Have It All är debutsingeln med den Stockholms-baserade artisten och låtskrivaren Jackie Tech . Singeln är en läcker klubblåt med lekfulla beats som lätt får igång stämningen på dansgolvet.
Videon har premiär här i bloggen och jag ställde några frågor till Jackie Tech inför den stora dagen.

Svensk Pop Apple Music

Om du skulle presentera dig som artist med en tweet, vad hade du skrivit då?
Något i stil med ”Hello world, my name is Jackie Tech and I’m one heck of a songwriter. I sing too. Check out my profile to see what’s new”

Vad byggde din passion för klubbmusik?
Så länge som jag kan minnas har jag alltid lyssnat på elektronisk musik och älskat det. Pappa var DJ i yngre dagar och hade en gedigen musiksamling som gick varm på hemmafronten när jag växte upp. Där föddes även intresset för musikproduktion som sedan fick mig att börja skriva och producera musik själv.

Det och att gå på klubb såklart, haha.

Berätta lite om bakgrunden till You Can Have It All .
Det är min anthem som handlar om att fullständigt hänge sig åt något eller någon. Den är andlig utan att vara religiös. När jag skrev den så reflekterade jag över det destruktiva i naturen som kräver förstörelse för att kunna förnya sig, hur det reflekteras i oss och i allt annat levande. Vi människor strävar efter att finna ett syfte med livet, något som vi kan viga all vår energi åt. I mitt fall är det musik och glädjen i att skriva texter och sjunga för andra. Även om det stundtals konsumerar mig och tar all min energi, så ger det mig även mig massor med ny energi och inspiration. Det får det mig att känna att jag gör det jag är ämnad för. Låten är för alla dem som letar, eller har hittat det.

Vilken känsla vill du att videon ska skapa för tittarna?
Videon är en resa i mitt undermedvetna, och förstärker låtens budskap om att hitta sig själv i det man älskar.

Vad kan vi vänta oss härnäst från dig?
Album och fler singlar! Jag precis börjat min resa, så stay tuned.

Jackie Tech
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011