Foto: Susanna Dahlén
Foto: Susanna Dahlén

Igår spelade The Last Shadow Puppets Way Out West . Detta är en spelning som jag väntat på och längtat efter och tycker att det är en av de bästa akterna festivalen bjuder på i år. Superduon som består av Alex Turner och Miles Kane släppte sitt debutalbum The Age Of Understatement 2008 och i år fick vi då äntligen uppföljaren Everything You’ve Come To Expect . De har sagt att deras andra album kan vara deras sista och efter att deras långa turné är över kommer Alex att återgå till att släppa musik med Arctic Monkeys och Miles kommer att fortsätta jobba på sin solokarriär.

Skicka in din musik

Jag älskade varje minut av spelningen igår. Svårt att vara objektiv kanske när ens favoriter står bara några meter framför en och river av helt fantastiska låtar. Publiken verkade mest gå igång på Standing next to me från första skivan och Aviation från den senaste. Ett extra plus för stråkorkestern som de har med sig under turnén, det höjde definitivt upplevelsen. Undrar också om inte två tredjedelar av Mini Mansions är med och spelar, tyckte att de såg väldigt bekanta ut bakom sina instrument… Pratade med lite folk som tyckte att Alex Turner spexade och rullade liiite för mycket på höfterna. Det där med höftrullningen. Alldeles lagom säger jag.

Här kommer lite bilder:

TLSP

TLSP - Wow

TLSP - Stråk

TLSP - Miles Kane

TLSP - Alex Turner

TLSP - Miles

TLSP - Alex

TLSP - WOW

WOW 2016

The Last Shadow Puppets @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011