Canto Selection är en lista på spotify med det bästa inom trap, hip hop, urban och dancehall-musik. Canto skriver regelbundet om sina tre favoriter av dom senaste adderingarna till listan här i Popmuzik.

Nordiska Favoriter

Alison Wonderland – I want u
Multitalangen Alison Wonderland släppte förra året sin debutplatta med en massa fantastiska låtar. I want u är en av mina favoriter som jag återupptäckte igen nyligen och som jag verkligen fastnat för på senaste. Producerat, skrivet och sjunget av ingen mindre än DJ-talangen själv!!

Flosstradamus – Roll Up (Baauer Remix) [Infuze Re-Roll]
Infuze blåste nytt liv i en riktig trap-klassiker, riktigt fet och kul att kunna spela en ny värstingversion av Roll Up igen ute på dansgolven.

Skrillex & Rick Ross – Purple Lamborghini
En av låtarna till den nya filmen Suicide Squad där en av mina favoritproducenter har linkat upp med en av dom fetaste rapparna och skapat total magi i form av en riktigt stökig låt. Med verser som flörtar med tidig trap och ett drop med en lagom dos Skrillex och en massa trap-influenser så landar den här garanterat på toppen av årets låtar för mig.

Canto
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.
Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011