Canto Selection är en lista på spotify med det bästa inom trap, hip hop, urban och dancehall-musik. Varannan vecka listar och skriver Canto om sina tre favoriter av dom senaste adderingarna till listan.

Svensk Pop Apple Music

Marshmello – Alone
Den senaste singeln från den mystiska mannen(?) Marshmello, maskerad med ett marshmallow-huvud. Med en build up som bygger på en tuggummi-bas i sann 90-tals anda och ett dropp i mellos egna tydliga stil snurrar den varmt på repeat hos mig.

De La Soul feat. MF Doom – Rock Co, Kane Flow
De La Soul släppte häromdagen en ny singel vilket fick mig att gå in och lyssna på mina gamla favoritlåtar med dom. Det här är verkligen en av mina absoluta topplåtar med dom. Ingen mindre än MF Doom gästar och gör den här låten näst intill perfekt. Classic!!!!

DJ Snake feat. Goerge Maple – Talk
Ny sommarjam från DJ Snake, riktig feel-good värsting som säkert kommer klättra sig uppåt på listorna i sommar. Lite goa tropical-vibes helt enkelt!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.
Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011