Veckans Albumtips - Vecka 19 (2016)

POPMUZIK LOVER 2

Då var det åter igen dags för en knippe albumtips! Göteborgsartisten Alice b gav oss sitt nya album Så unga och hon imponerar stort. Glöm för allt i världen inte att kolla in när hon spelar några låtar och signerar skivor på Bengans imorgon. En länk till evenemanget hittar du här. Jag brukar inte lyssna på Kygo i vanliga fall men hamnade uppe bland molnen när jag upptäckte spår nio på hans nya album Cloud Nine. Det är en av mina stora favoriter, den brittiska artisten Rhodes som sjunger på den låten. Den är hur fin som helst, resten av skivan har jag inte hört men den är säkert bra. Det är svårt att inte gilla nya albumet Nej med NEJ , finska uppblandat med lite svenska, vad kan gå fel då liksom. Det var det och lite till. Kolla in mina tips här under, hoppas du hittar någon ny favorit.

Alice b – Så unga


Alice b @
Facebook

Kygo – Cloud Nine


Kygo @
Facebook

NEJ – Nej


NEJ @
Facebook

The Boxer Rebellion – Ocean by Ocean


The Boxer Rebellion @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011