Canto Selection är en lista på spotify med det bästa inom trap, hip hop, urban och dancehall-musik. Varannan vecka listar och skriver Canto om sina tre favoriter av dom senaste adderingarna till listan.

Popmuzik Podcast

Dawin – Dessert (Silentó Remix)
Trots att verserna är så ostiga att det dräper ut oranget flott ur högtalarna när jag lyssnar på den här så är det något med den som gör att jag inte kan sluta lyssna. Med uppbackning av Atlanta-rapparen Silentó (känd från whip it ) på den här versionen och med ett dropp som gör det svårt att sitta still förtjänar den en plats i Canto Selection!

Snak The Ripper – Don’t Leave
Kanadarapparen Snak The Ripper har verkligen fått till en riktig banger på den här! Med ett samplebaserat beat gjort helt till perfektion i den här stilen, blandat med riktigt bra rap, finns det inte mycket annat att göra än att pumpa på repeat!!

Iamg – 100 grand
Hittade den här låten på youtube för några veckor sen och fastnade för den direkt, nu finns den på Spotify också! Iamg är helt ny på rapscenen och fortsätter han såhär kommer han bara bli större och större!

Canto
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.
Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011