Canto Selection är en lista på spotify med det bästa inom trap, hip hop, urban och dancehall-musik. Varannan vecka listar och skriver Canto om sina tre favoriter av dom senaste adderingarna till listan.

Nordiska Favoriter

Dreezy feat. Jeremih – Body
Dreezy börjar verkligen komma upp ordentligt nu. Med ett fett EP-släpp 2015 följer hon nu upp med låten Body som ingen mindre än Jeremih gästar. Det är något med den minimalistiska stilen och svaren i refrängen som nästan sätter mig i trans, ge den några spins och se om den har samma inverkan på dig.

D.R.A.M. feat. Lil Yachty
D.R.A.M. levererar alltid på ett lekfullt sätt. I den här låten har han teamat upp med Lil Yachty som också kör sin grej full ut utan att följa några regler för hur Rap “ska låta”. Kombinationen blev en magisk sommarbanger som jag vet att jag kommer pumpa på repeat mycket under sommaren!

Berner feat. Wiz Khalifa, Snoop Dogg & B-Real – Best Thang Smokin
Vad ska man säga, en perfekt låt för alla er som firade 4/20.

Canto
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.
Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011