Premiär i BB Dags för en ny premiär här i Being Blogged!
Malmöbandet Stars in Coma firar efter en knippe album och singlar 10 år. Under våren var kreativirteten hög och många nya låtar spelades in i sångaren André Brorssons hemmastudio, som kommer att hamna på ett nytt minialbum.
En av låtarna blev Pieces of a Lonely Night , om vilken André säger:
”Med Pieces of a Lonely Night försökte jag eftersträva det jag vill höra med bra pop, det vill säga blanda oväntade och lite aviga element med disco-takter och distinkta melodier.”
Resultatet kan ni höra här:


Stars in Coma
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend