Nova Miller – Supernova (Video)

Nova Miller - Supernova 332
Supernova är 13-åriga Nova Millers debutsingel som släpptes idag.
Musikintresset började i tidig ålder för Nova. Som liten följde hon med sina föräldrar, som båda är musiker, runtom i Sverige på turnéer. När hon var fyra år började Nova spela fiol och under åren har piano och gitarr blivit hennes huvudinstrument.
”För några år sedan när jag började skriva mina egna låtar ville jag kompa mig själv, det blir mycket lättare att skriva då, så då lärde jag mig gitarr” berättar Nova.
Supernova handlar om att hitta sin inre styrka, att aldrig ge upp och att skina sitt allra starkaste. Låten är skriven av Lolene Everett samt Peter Kvint .Nova Miller @
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend