20140629-003256-1976050.jpg
Kanye har mask över huvudet under konserten. En mask som liknar en discokula. Det är effektfullt, men måste vara galet varmt, och vi kan se hur svetten rinner från masken och efter halva konserten är han tvungen att slita av den.
Hade varit lagom distanserande av honom annars att ha masken hela konserten.
Istället kör han en stor LED-skärm bakom sig hela konserten och med den blir han bara en siluett på scenen. Även det är effektfullt och inte så lite arty.
Dock är det bara Kanye och hans tre musiker på scenen. Inga dansare eller kör denna gång, och den sköna hybris vi fick uppleva under Way Out West är tyvärr inte lika stor ikväll. Visst han kallar sig världens största rockartist och Jesus, men annars är han ganska blygsam.
Istället ligger fokus på hits, och det har ju killen några.
Han plöjer igenom ganska mycket bra under de knappa 90 minuterna han står på scenen. Om man kom för att få höra dem kom man rätt. Ville man ha lite roligare och mindre arty show så får vi vänta ett tag till.

Popmuzik Lover Patreon

70%

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
70% Mycket Bra
  • User Ratings (0 Votes) 0 %
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011