Musik: Nadia Nair – The Bon Voyage EP

I veckan släppte Naida Nair sin The Bon Voyage EP.
Här får vi två helt nya låtar, tillsammans med den sedan tidigare släppta Bon Voyage då.
Låten som främst ska bära upp EPn är den rockiga inledande Monika the brave , men missa absolut inte Kharma som blev lite av min favorit.
Gillar Nadias lite raspiga men ändå soul-fyllda röst. Det gör automatiskt poplåtarna lite rockiga i känslan. Men framför allt har hon en grym röst överlag! Så detta skulle kunna bli en mycket bred artist, som tilltalar både pop och rock-folket.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.